Bospolder
Honselersdijk

Omschrijving

Deze prachtige villa is luxe gerenoveerd met behoud van alle originele details en heeft daardoor een luxe maar ook huiselijke uitstraling.

Begane grond: Entree, garderobekast, berging-kelder, hal met wasruimte en trap naar eerste verdieping. Grote en gezellige woon- en eetkamer met studeer/werkgelegenheid, open haard en openslaande deuren naar de tuin. Serre met openslaande deuren naar de achtertuin. Ruime luxe keuken, volledig ingericht met openslaande deuren naar zonnig terras en prachtige lichtinval.

Eerste verdieping: Karakteristieke gang met aparte ruimte voor was- en droogvoorziening, die toegang geeft tot drie slaapkamers, een ruime luxe badkamer (met dubbele wastafel, toilet, douche en separaat ligbad) alsmede entree van trap naar tweede verdieping. Ruime ouderslaapkamer met aparte werkplek en mooi uitzicht over de zonnige tuin, ruime kinderslaapkamer met mooie lichtinval en ruime 3e slaapkamer ook met mooie lichtinval.

Tweede verdieping / zolder: Ruime slaapkamer met mooi uitzicht, aparte bergruimte en ook een mooie lichtinval.

Tuin: Het perceel van 850 vierkante meter bevat een voortuin (noorden) en zonnige tuin en terras aan de zij- en achterkant (zuiden) van de villa. Verder bieden een ruime schuur en voormalige garage veel bergruimte. De oprit (west) bevat een kleine berging voor fietsen en biedt plaats aan drie auto's.

Het strand alsmede diverse dorpskernen behorend tot het hart van de Nederlandse tuinbouw, het Westland, liggen op fietsafstand.

Overzicht

Prijs €3100,00/maand , excl. gas, electriciteit, water, kabel, internet
Type gestoffeerd
Slaapkamers 4
Status Verhuurd
Beschikbaar vanaf 21 april 2023

Contact

CMT Real Estate
Parkstraat 83 2e verdieping
2514 JG Den Haag
+31 (0)70-345 46 00
info@cmt.nl
(kantoorbezoek op afspraak)