CMT Real EstateAl meer dan 20 jaar kwalitatief hoogstaande- en zeer vriendelijke service!

Te huur

CMT Real Estate heeft huizen/appartementen in de betere en gewilde buurten van Den Haag in haar bestand en deze zijn te huur voor korte en langere perioden.

Beheer

Uw woning is in veilige handen als u naar het buitenland vertrekt of geen tijd heeft om het beheer van uw woning zelf te doen.

Verhuurders

Al meer dan 20 jaar staat CMT Real Estate bekend om ons deskundig advies en professionele beoordeling bij de verhuur van uw woning. Ons relatiebestand omvat vele (inter)nationale bedrijven en ambassades in en rondom Den Haag.

Te koop

Als koper bent u bij CMT Real Estate in vertrouwde handen. Aandacht, flexibiliteit en snelheid staan bij ons hoog het vaandel

CMT Real Estate

Wat doet CMT Real Estate?

CMT Real Estate bemiddelt bij:

  • Huur
  • Verhuur
  • Beheer

van woonruimte.

Wie is CMT Real Estate

CMT Real Estate is al 20 jaar een gerenommeerd makelaarskantoor die in staat is om een snelle en kwalitatief hoogstaande service te bieden als het gaat om bemiddeling bij huur, verhuur en beheer van woonruimte.

Waar is CMT Real Estate in gespecialiseerd

Onze specialisatie is de verhuur aan expats van gemeubileerde en gestoffeerde woonruimte voor korte en langere perioden.

Hoe werken we bij CMT Real Estate

Bij CMT Real Estate kunt u rekenen op een zeer prettige, persoonlijke aanpak en wij werken met een "Network systeem" dat ervoor zorgt dat er dagelijks nieuwe woonruimte beschikbaar is. De gegevens van deze woningen worden nog dezelfde dag door onze medewerkers vergeleken met de wensen van woningzoekenden. Deze efficiënte manier van werken maakt het voor ons mogelijk om u snel van dienst te zijn en van A tot Z te begeleiden.

Extra zorg en service voor verhuurders

CMT Real Estate werkt uitsluitend met officiële contracten. Daarmee zijn uw belangen als huurder/ verhuurder het beste gediend.

De voordelen van CMT Real Estate op een rij:

  • Efficiënte aanpak
  • Persoonlijke en vriendelijke begeleiding
  • Plaatsing van woning op website en overige verhuursites
  • Professionele woningpresentatie
  • Opstellen van huurovereenkomst
  • De in-check
  • No Cure No Pay

Te huur

Als huurder bent u bij CMT Real Estate in vertrouwde handen. Wij hebben al 20 jaar ervaring in de verhuur van gemeubileerde en/of gestoffeerde woningen.

Wij kunnen voor u een route organiseren en met u onze in goede staat verkerende huizen/appartementen in de betere buurten van Den Haag en omstreken gaan bezichtigen. Deze kunnen gehuurd worden voor kortere of langere perioden. Deze woningen sluiten aan bij de diverse woonwensen van onze woningzoekenden en kunnen volledig gemeubileerd en/of gestoffeerd gehuurd worden.

Indien gewenst wordt u opgehaald bij uw hotel, bedrijf of andere gewenste ontmoetingsplaats.

Wij kunnen de bezichtiging van onze woningen combineren met woningen van andere makelaars zodat u maar met 1 makelaar hoeft te werken.

Onze woningen zijn meestal direct te betrekken en wij begeleiden u tot en met de dag van de in-check in de nieuwe woning. Maar ook daarna is CMT Real Estate altijd bereid u verder te helpen.

Aandacht, flexibiliteit en snelheid staan bij ons hoog in het vaandel.