Leeghwaterkade
Den Haag/Centrum

Omschrijving

Een prachtig volledig gemeubileerd appartement in een moderne en veilige omgeving met uitzicht over park en water. Appartement heeft 2 slaapkamers en een ruime woonkamer met een moderne keuken voorzien van alle gemakken. Uniek aan dit appartement is dat alle kamers toegang hebben tot het zeer grote zonneterras met geweldig uitzicht op het park en het water. Aparte ruime berging naast entree appartement.
Het appartement bevindt zich op de 6e verdieping en er is een lift aanwezig. Bij de huurprijs is één parkeerplaats inbegrepen. Het appartementengebouw is gelegen aan een autovrije straat met enkele pubs en restaurants, ligt zeer dichtbij het openbaar vervoer en heeft uitstekende ontsluitingen naar de belangrijkste wegennetwerken waaronder de A4, A12 en A13. Het stadscentrum is vlakbij en Mega Stores en de Haagse Hogeschool/Haagsche Hogeschool liggen op enkele minuten loopafstand.
Indeling:
Totaal vloeroppervlak 116 m2.
Woonkamer (55 m2)
2 Slaapkamers (14 en 17,5 m2)
De hoofdslaapkamer is voorzien van een inloopkast
Badkamer (6,2 m2) met ligbad en aparte douche
2 opslagruimtes (binnen 6m2 en buiten 4,8 m2)
Entree (10,7 m2)
Zonneterras (28 m2) met hardhouten vloer en beschermd tegen wind door glazen panelen. Moderne keuken voorzien van alle gemakken v.v. Combimagnetron – oven, 2e oven, vriezer, koelkast, vaatwasser, gasfornuis met 5 branders en voldoende opbergruimte.
Wasmachine en droger
Glazen ramen van vloer tot plafond in alle kamers
Kwaliteitslaminaatvloer in het appartement
Plafondhoogte 275 cm
Fietsenberging op begane grond
Centrale verwarming en geautomatiseerd ventilatiesysteem
Zie bijlage voor een overzicht van de indeling
Andere informatie:
Bouwjaar 2004
Appartement op 6e verdieping en bereikbaar met lift. Appartement is gebouwd in het hoofdkantoor van T-Mobile, maar met een eigen ingang. Doordat het op drie locaties omgeven is door een T-Mobile kantoor zijn de stookkosten zeer laag (Energielabel A).
Geweldige openbaar vervoersverbinding, b.v. Schiphol (32 min), Rotterdam Centraal (23 min), Amsterdam Centraal (48 min). Loopafstand naar station 5 minuten.
Inclusief één parkeerplaats.

Overzicht

Prijs €1950,00/maand , excl. gas, electriciteit, water, kabel, internet
Type gemeubileerd
Slaapkamers 2
Status Verhuurd
Beschikbaar vanaf 1 maart 2024

Contact

CMT Real Estate
Parkstraat 83 2e verdieping
2514 JG Den Haag
+31 (0)70-345 46 00
info@cmt.nl
(kantoorbezoek op afspraak)